Ølbloggeri

Fra nå av kommer dette til å bli en ølblogg.

Øl tar opp ekstremt mye tid av livet mitt.
Samboeren min Martin har startet nomadebryggeriet Cervisiam sammen med to, nå tre, andre kompiser, og jeg har vært behjelpelig med sosiale medier og salg, mest i Trondheim.
Vi har dratt på ferie kun for å oppsøke øl (hallo California!), og jeg har fått meg jobb på ølbar, noe som innebærer at jeg må ha kunnskap om de fleste øl til en hver tid.

Ved å kombinere utdannelsen min som fotograf og hobbyen min som øldrikker og lidenskapen min for norskfaget, gjenoppretter jeg da altså denne websiden for å rett og slett bli ølblogger. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal skrive på norsk eller engelsk enda, men det får tiden vise.

Den første posten kommer selvfølgelig til å bli om mitt favorittøl fra Cervisiam, nemlig Satanic Panic. Dette blir bra!

Skål fra Ellen Minerva.

Leave a Reply